BILJA & OLJA VETERINARSKA AMBULANTA ZA MALE ŽIVOTINJE VUJKOV BILJANA

English Naziv veterinara: BILJA & OLJA VETERINARSKA AMBULANTA ZA MALE ŽIVOTINJE VUJKOV BILJANA
Adresa (ulica i broj): Drage Spasić 2a
Poštanski broj: 21000
Mesto: NOVI SAD
GPS koordinate:
Telefon: +381 21 511 207
Web sajt: www.biljaolja.rs
Kratak opis:
Veterinarska ambulanta za male životinje Bilja & Olja otvorena je 06.02.2006. sa željom da stečeno znanje i iskustvo primenimo na način za koji smatramo da je najbolji. Verujemo da svaki naš pacijent zaslužuje prijatan ambijent i lepu reč ali pre svega punu pažnju, stručnost i maksimalano zalaganje veterinara. Takođe, mislimo da Vlasnici imaju puno pravo da budu obavešteni o dijagnozi i toku terapije koja se sprovodi nad njihovim ljubimcima.

Ukoliko imate pozitivno iskustvo sa BILJA & OLJA VETERINARSKA AMBULANTA ZA MALE ŽIVOTINJE VUJKOV BILJANA, NOVI SAD, stavite do znanja i ostalima sa LIKE-om na facebooku:


Pažnja!! Mapa prikazuje samo ulicu sa istim nazivom a ne tačnu lokaciju veterinara. Pošto je pretraga automatska, ponekad ne prikazuje relevantne podatke. Preporučujemo da se Veterinar kontaktira za proveru informacije o tačnoj poziciji.

Dostavite nam tačne GPS koordinate i prikaz lokacije će biti 100% tačan.


Naša preporuka: NOVI SAD OGLASI.

Poštovani posetioci, veterinari ili vlasnici sajta, proverite Vaše podatke, ukoliko su netačni ili nepotpuni, obavestite nas da ih ažuriramo. Pomozite da Veterinari.cu.rs bude uvek popunjen aktuelnim podacima. Poželjno je da Veterinar ima svoj web sajt radi brže provere podataka. Hvala na saradnji.

Korisni web sajtovi: Poštanski broj NOVI SAD.

Pozivni brojevi u Srbiji / Pozivni broj NOVI SAD.

Mapa.in.rs: NOVI SAD mapa sa pretragom ulica.

Partneri: Webhosting | Sokobanja |